Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vlasta Korec (39) má za sebou zprvu nemilý, nakonec ale úsměvný incident. Nedávno nepatrně přejel dopravní čáru před přechodem a chodec, který zrovna přecházel, na něj spustil vlnu nadávek. Oblíbený moderátor si to samozřejmě nenechal líbit a strhla se pořádná hádka.

"Jel jsem autem a zastavoval na červenou a trochu jsem přejel tu čáru. A pán na přechodu se zastavil a začal mi nadávat, že jsem ho málem přejel. Tak jsem stáhl okénko a taky začal nadávat. Tak jsme se tam takhle hádali, a když jsem odjížděl, tak jsem mu ještě popřál hezký nový rok," popsal Korec zrod incidentu.

Jak ale Vlasta přiznal, nakonec všechno dobře dopadlo. "Odpoledne mi pak do rádia přišel mail od toho pána, kde mi psal, že se tomu pak taky zasmál a že mě zdraví a přeje mi hezký den. Takže jsme oba vlastně udělali dobrý skutek. On mi poslal ten dopis, kde všechno zlehčil a já jsem mu odepsal, že jsem se taky smál, že jsme se oba chovali jako blbci,“ uzavírá s úsměvem oblíbený moderátor.

Ten představil nový projekt rádia Impuls s názvem „Pošli to dál“, který bude mít za úkol plnit přání posluchačů. "V dnešní době, když pustím televizi nebo rádio, tak jsou tam samé hrozné věci jako krádeže, vraždy a tak. A tohle nabádá lidi, aby konali dobro,“ řekl Super.cz spokojený Korec.

Reklama

Další články

Načítám