Hlavní obsah
Článek

V showbyznysu se pohybuje čtyřicet let a ani s příchodem nové generace umělců nemá Dara Rolins (51) v Česku ani na Slovensku adekvátní konkurenci. Dva roky před padesátkou její image popové divy neskomírá.

Dara Rolins točí jeden klip za druhým, navazuje spolupráce s mladými hudebníky a zvládá se na pódiu nakrucovat v sexy kostýmech vedle o generaci mladších tanečnic. Jak dlouho hodlá zpěvačka udržet toto tempo? Nepřemýšlí přeci jen do budoucna o změně stylu, který by se přizpůsobil jejímu kalendářnímu věku?

„Nejsem zrovna typ zpěvačky, šansoniérky, která by byla schopná své písně přednést ve volnějším tempu,“ zamyslela se Dara nad naší otázkou a pohotově dodala. „Podívej se na J.Lo. Padesát dva let a jeden nejvíc v životě a vypadá nejlépe.“

Umělecký projev Dary Rolins se ale přece jen vyvíjí tak nějak přirozeně. „Máme casting na nové tanečnice, protože jedna z mých holek je těhotná. K tomu taky muselo dojít. Tím pádem máme různé plány. Já jen tak ze scény neodejdu a tančit taky nepřestanu,“ uklidnila fanoušky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám