Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední úpravu poprsí, které má nyní velikost 10, podstoupila česká Barbie Gabriela Jiráčková (24) sice už před rokem, ale konečně se jím pochlubila na společenské akci. V obřím dekoltu a pohádkové róbě a s metrovými napletenými růžovými vlasy vypadala jako z Disneyovky pro dospělé.

"Včera jsem byla víla Zvonilka, protože jsem měla zelené šaty. Dneska možná carevna. Kostýmy měním podle příležitosti a akce. Dneska je dress code Las Vegas, proto jsem takhle sladila šatový overal od Debbie Brow. Možná jsem to trochu zazdila tou korunkou, ale líbila se mi k tomu," mínila Gábina.

Jiráčková měla v plánu opustit Česko a věnovat se kariéře, a to i pěvecké, ve Spojených státech. Kvůli pandemii ale nakonec neodletěla. "Týden před naším naplánovaným odjezdem do Los Angeles se zavřely hranice," krčila rameny. Plán zpívat ale neopustila, jak nám svěřila v našem videu.

"Už se ale trochu plánovat bojím. Mám připravený edukační projekt, který bude propojovat virtuální realitu s mými písněmi. Myslím, že to bude hodně zajímavé," domnívá se Jiráčková. "Tahle moje stránka šla kvůli Barbie trochu do pozadí a teď se k ní vracím. Takže už to nebude jen o tom zevnějšku, ale i bez toho si to neumím představit," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám