Hlavní obsah
Článek

Modelka Aneta Vignerová (36) nemohla chybět na premiéře filmu Zbožňovaný, jehož je tvůrcem její partner Petr Kolečk (40)o. (40) Ve filmu použil příběh ze svého života. Jeho dědeček 38 let podváděl s jinou ženou Petrovu babičku. Ta vše věděla a kvůli dětem na sobě nedala léta nic znát.

Aneta o rodinném příběhu věděla téměř od začátku vztahu. "Věděla jsem to, neotvírali jsme tohle téma ale často. Dospěl k tomu, že na to má, že to napíše," řekla Super.cz Vignerová. Sama by dvojí život a nevěru partnerovi netolerovala.

"V životě se může stát cokoli, ale myslím, že on je z toho ponaučený. Já jsem povaha, která by to netolerovala. Já věřím v lásku, že existuje. Věřím, že to náš případ nebude," usmívá se Vignerová. "Jsme spolu relativně krátce. Kdyby mě chtěl podvést, říkala bych si, že jsem pro něj asi byla nedostačující. Netolerovala bych to," upřesnila modelka.

S Kolečkem mají syna Jiříčka. Svatba ale zatím v plánu není. "Myslím, že nad tím přemýšlí. Akorát to není na pořadu dne. Stále pendlujeme, řešili jsme věci kolem filmu. Já jsem šťastná, že tady dnes jsem, že vidím, že se Péťa směje a moc bych mu přála, aby měl film úspěch," dodala Vignerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám