Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tanečnice a choreografka Leona Qaša Kvasnicová (48) se tentokrát odvázala. Odhodila veškeré oblečení, před objektivem stála jako modelka a nechala se v rouše Evině. Při pohledu na odvážné fotky je až k neuvěření, že příštím roce oslaví kulaté 50. narozeniny.

„Každý den cvičím, ale den bez pohybu si umím představit, vlastně mi k tomu dopomáhá i má práce,“ sdělila pro Super.cz Qaša, která nedávno nafotila akty a před objektivem měla jen baletní piškoty.

„Ona vlastně nahota patří i k profesi tanečnice, když to daná role vyžaduje. Osobně stydlivá nejsem, nemám s tím problém, ale vše má svoje hranice. Ty fotky musí být umělecké a ne sprosté, to by mi vadilo. Proto jsem ještě před padesátkou nafotila tyto akty,“ svěřila nám tanečnice s tím, že ji v odvážném focení podpořil i partner.

„Mám velmi tolerantního partnera, který mě v mé práci podporuje, samozřejmě s ním vše konzultuji a musím říct, že se mu výsledné fotky moc líbí,“ dodala závěrem choreografka, která v poslední době vytvořila choreografii do hitmuzikálu Láska nebeská.

Reklama

Další články

Načítám