Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už není jen ženou v domácnosti a maminkou na plný úvazek. Bývalá královna krásy Klára Medková (40) Kováčová už s manželem, fotbalistou a nyní trenérem Radoslavem Kováčem, má syny Radka a Davida větší, tak se začala realizovat jako fitness trenérka. Fitko, v němž cvičí, má doma. "Říkám mu Body Bouda," směje se.

"Snažím se také přispět do rodinného rozpočtu, mám svoje holky, protožě cvičím jen se ženami, a začínám se pěkně rozjíždět. Denně mám i pět tréninků s pěti klientkami, ale na kruháči jsou najednou třeba i tři, takže je legrace a probíráme i ty naše ženské záležitosti. Hrozně mě to baví a naplňuje," řekla Super.cz.

Klára vdycky ráda cvičila, zprofesionalizovat se rozhodla zhruba před dvěma lety. "Dostala jsem od rodičů poukaz na kurz. Bylo to tedy docela náročné, protože jsem se musel naučit i latinské názvy svalů. Ještě pořád s tím bojuju, ale mám tu praxi a na holkách vidím výsledky, tak jsem spokojená," míní.

Šťastná je i v rodinném životě. "Měli jsme krásné prázdniny. Po sedmnácti letech, co jsme s manželem spolu, a dvanáct let, co máme kluky, jsme byli poprvé spolu jako rodinu. Jak byl pořád v angažmá, tak to nikdy nezažil. Až mě mrzí, že už to skončilo, jak jsme to měli hezké," svěřila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám