Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Nicole Richie oslavila 40. narozeniny a byla to opravdu žhavá party. Při sfoukávání svíček si totiž nedala pozor a chytly jí vlasy.

„Zatím je čtyřicítka...“ popsala video, na němž je vidět celý incident, a přidala smajlíky v podobě plamenů. A podle záběrů může být Nicole ráda, že neskončila plešatá.

Když se totiž nakláněla nad dort, chytly jí prameny po obou stranách obličeje a poměrně velkou část vlasů jí sežehly. S hašením museli pomáhat přítomní.

V komentářích se fanoušci, ale také slavní, trochu zděsili. Především pak modelčin kadeřník Gregory Russell, který dle vlastních slov strávil roky nápravou jejích vlasů, které byly zničené barvením a tepelnou úpravou. „Přestaň! Zase?“ komentoval post.

Nicole se v posledních letech víc než modelingu věnuje vlastní oděvní značce House of Harlow 1960, kde působí zároveň jako kreativní ředitelka.

Jejím partnerem je od roku 2006 frontman Good Charlotte Joel Madden. V roce 2011 se vzali a mají spolu děti Sparrowa (12) a Harlow (13). Otcem Nicole je slavný zpěvák Lionel Richie a její sestrou modelka Sofia Richie.

Reklama

Další články

Načítám