Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Už jste zažili, že vaše malá princezna přijde a řekne: „Mě už ty panenky moc nebaví”? Je čas se poohlédnout po něčem novém, co vaše děti zabaví.

Malá, okatá, prostě celá roztomilá. To jsou Littlest Pet Shop zvířátka. Vybírat můžete mezi mnoha druhy zvířátek od běžných, exotických až po ty velmi vzácné. S tím, jaké zvířátko zrovna máte v ruce, vám pomůže sběratelský průvodce, kterého vlastní každý petšopák.

Tato různorodá kolekce se nikdy neomrzí, protože firma Hasbro přináší stále nové Littlest Pet Shop sady. Vaše sbírka tak bude opravdu pestrá.

Každé zvířátko chce někde bydlet

Aby se vaši petšopáci cítili útulně, pořiďte jim Littlest Pet Shop domeček. Určitě si ho zamilují jak děti, tak jejich nový mazlíčci. Celé balení Littlest Pet Shop domeček pro zvířátka skrývá několik doplňků, se kterými si pak může vaše zvířátko hrát a vy s ním.

Každá sada má samolepky, kterými si děti mohou vyzdobit hrací plochu. Pokud se chcete pobavit se svými mazlíčky ještě více, na mrakyhracek.cz určitě najdete doplňky jako je Littlest Pet Shop Divadlo nebo Littlest Pet Shop Zdobený salon. Fantazii se meze nekladou.

Foto: MPK Toys s.r.o.
Littlest Pet Shop magické zvířátko je opravdovou zábavou

Překvapení? Jedině s Littlest Pet Shop magickými zvířátky

Děti překvapení milují. Proto jsou rozhodně magické sety Littlest Pet Shop tím opravdovým kouzlem. V krabičkách, či koláčku štěstí, nikdy nevíte, na jaké kouzelné zvířátko narazíte.

Více překvapení je pro vás připraveno v balení magické koule, kde je rozbalování úžasným zážitkem. Kouzelné poutko, které si může dítě přidělat na batoh, bundu nebo penál, je součástí většiny balení Littlest Pet Shop. Pokud se poutka propojí s dalšími, dítě si může vytvořit náramek.

Littlest Pet Shop je hračka, která nemůže žádné malé slečně chybět. Neváhejte a vybírejte kouzelná zvířátka v online hračkářství mrakyhracek.cz, kde najdete i spoustu dalších hraček pro děti. Inspiraci najdete také v našem dalším článku.

Další články

Načítám