Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Ne všechny panenky jsou vhodné pro malinké děti. Pokud chcete svým malým ratolestem dopřát parťáka, máme pro vás několik tipů.

Na internetu najdete nespočet typů a značek panenek. Pojďme si představit česky mluvící a zpívající látkové panenky od firmy Teddies, které jsou vhodné pro děti od narození i pro ty v předškolním věku. Údaj o vhodnosti pro daný věk sledujte v informacích od výrobce přímo u výrobku.

Panenky, které děti nebudou chtít dát z ruky

Veselé barvičky, velikost akorát pro malé ručičky, do kterých krásně padnou. To jsou panenky Lucinka, Ema a Verunka. Všechny krásně a srozumitelně mluví, což bude vaši holčičku motivovat, aby s ní mluvila i ona.

Každá látková kamarádka umí něco jiného a liší se svým vzhledem. Lucinka, blonďatá culíkatá panenka v červených šatičkách, ráda zpívá a chce malé holčičky naučit pár písniček. Verunka, panenka s růžovými šatičkami a Ema, v květinových šatech, mají zase rády říkanky a básničky, o které se rády podělí. Pojďte to s nimi zkusit!

Foto: Teddies
Panenky si mohou oblíbit i kluci

Pro kluky vyberte toho pravého panáčka

Když řekneme slovo panenka, většina z nás si vybaví postavičku holčičky. Pokud chce dívenka panáčka ke svojí panence nebo máte doma chlapečka, který by k sobě chtěl stejného parťáka, v online hračkářství mrakyhracek.cz si můžete vybrat i mezi postavičkami kluků.

Mluvící a zpívající panáčci Honzík a Tomáš si získají sympatie vašich dětí. Budou s nimi chtít i usínat. Panáček Tomáš je spíš nezbeda, který po zmáčknutí bříška mluví krátce. Uslyšíte od něj slova jako třeba ahoj, čau, ham, ham, juchů, jupí. Proto je vhodný spíše pro ty nejmenší. Honzíkovi už jde mluvení lépe a chtěl by děti učit básničky.

Už mají vaše děti vybráno? Panenky a panáčky, kteří budou těmi nejlepšími parťáky na hraní, cesty i usínání, najdete za super ceny v online hračkářství mrakyhracek.cz. Další tipy na dárky pro děti najdete v našem článku.

Další články

Načítám