Hlavní obsah
Článek

Linda Evangelista (56) patří mezi největší topmodelky 90. let. V posledních letech se ale stáhla do ústraní a jak sama nyní přiznala, bylo to hlavně kvůli radikální změně zevnějšku. Modelka se na sociální síti rozepsala o zákroku, který podle ní stojí za její nevítanou proměnou.

„Dnes jsem učinila velký krok, abych napravila, co mi před pěti lety bylo způsobeno. Pro mé sledující, kteří přemýšleli, proč už nepracuji jako moje kolegyně, jejichž kariéry nadále vzkvétají, je to proto, že mě brutálně znetvořili.“

Linda uvedla, že podstoupila kryolipolýzu, zmrazení tukových buněk, která na ni však měla opačný efekt.

„Zapříčinilo to nárůst, nikoliv úbytek tukových buněk a zanechalo mě to natrvalo deformovanou, přestože jsem podstoupila dva nápravné, velmi bolestivé zákroky. Jsem k nepoznání, jak o mně píšou média,“ píše Evangelista.

Modelka dále tvrdí, že ji neinformovali o potencionálních vedlejších účincích zákroku a vyvinula se u ní hyperplazie tukové tkáně.

„Nejen, že mi to zničilo život, ale trpím hlubokými depresemi, smutkem a pohrdám sama sebou. Stala se ze mě samotářka. Díky této žalobě se mohu posunout dál a konečně beze studu vyjít na ulici. Už mě unavuje takhle žít. Chci vyjít ze dveří s hlavou vztyčenou, přestože vypadám jinak.“

Lindu v komentářích podpořily kolegyně Cindy Crawford (58), Naomi Campbell (53) nebo Helena Christensen (55), které jí vzdaly hold za odvahu, návrhář Jeremy Scott nebo herečka Gwyneth Paltrow (51).

Reklama

Další články

Načítám