Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Měla to štěstí, že jako jeden z mála umělců v době pandemie neměla nouzi o práci a nebyla zcela bez prostředků. Linda Finková (55) byla vděčná za nové projekty, případně přesunula své snažení do online prostředí.

„Jelikož dělám hodně věcí najednou, tak mi sice něco odpadlo, jako třeba vystoupení v divadle. Jako učitelka jsem vyučovala online. Na podzim i na jaře jsme dělali pořad Tvoje tvář má známý hlas. Takže si nemůžu stěžovat. Byla toho spousta,“ říká stále pozitivní umělkyně.

Životní rytmus zpěvačky a učitelky zpěvu se ale přece jen v lockdownu zklidnil. „Kvituju, jak jsme se stýkali s rodinou. Doma jsme hráli karty, vařili si, baštili, víc jsme se sobě věnovali. Bylo to super,“ vzpomíná sympatická blondýnka.

Během letošního léta se ale už vše vrátilo do původních kolejí. „Práce je hodně. Hráli jsme hodně na českých hradech a zámcích. Nemůžu si stěžovat,“ dodává Linda Finková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám