Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Švýcarská společnost německého původu FELINA, s tradicí více než 125 let, uvedla v tomto roce řadu novinek oblíbené značky FELINA a CONTURELLE FELINA - uvedla na trh značku pro mladé UNUSUAL. Jaké jsou trendy jaro/léto 2012? Rafinované detaily a jemná ruční práce. Novou kolekci určuje vysoký nárok na materiály a zpracování jemných látek.

Jaké jsou novinky pro rok 2012

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Filigránský makramé vzhled, jemné vrstvení a dekorativní transparenty poskytují nostalgický styl. V pastelových tónech, jemných pudrových barvách a make-upu působí elegantní spodní prádlo jako druhá kůže a díky vysoce funkčnímu materiálu se pohodlně nosí. Spodní prádlo používá expresívní potisky, zvířecí vzory, akvarelový design a maskovací optiku až po klasické puntíky. Dalším tématem kolekce jsou něžné romantické květinové potisky, intenzívní barvy, stejně tak i sportovní jeansový vliv. Ze základní bílé se stala trendy barva nevinnosti, která zažívá na jaro velký návrat. V kontrastu k tomu poukazuje na barevné elementy, intenzívni červenou, sytou růžovou a fialovou. Svrchní oblečení poukazuje na jasný vliv na to „pod tím“ Felina přináší na Jaro/Léto 2012 čtyři nové, atraktivní CONTURELLE série, vkusné FELINA linie a čtyři mladé, trendové (Un-usual) – série. Všechny série najdete od ledna resp. února 2012 ve vašich prodejnách.

Horkou novinkou pod značkou FELINA je série Contour 25

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tato série je ve čtyřech barvách: vanilková, antracitová, písková a kaviárová. Contour je neodolatelně ženská a nadčasově elegantní. Se svěží, vícebarevnou výšivkou na tylu a proužky splňuje Felina Série 25 také v této sezóně přání náročné ženy: perfektní oporu a diskrétní formování figury ve spojení s perfektně padnoucím střihem a nejvyšší kvalitou až do velkých velikostí. Série zahrnuje stále žádanější body.

Nová značka luxusního spodního prádla UNUSUAL přichází na trh v ČR a SR

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Značka UNUSUAL je určena pro mladou sebevědomou ženu, která chce být trendy, sexy, v perfektně padnoucím a pohodlném prádle. Ve velikostech košíčků B – H.

CONTURELLE FELINA

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na levém obr. Serie 23 CONTURELLE FELINA Decor Elegantní design, letní barvy tělová, vanilková, hnědá a fabion barva červená, kombinace z bohaté výšivky a elegantního základního materiálu dodává sérii jedinečnou optiku. Až do košíčku H. Na pravém obr. CONTURELLE FELINA série 620 nahrazuje úspěšnou sérii 607. Vyztužená perfektně padnoucí hladká vyztužená podprsenka s kosticí. V barvách vanilková a café au lait. Velikost košíčků B – F.

Galavečer v Paříži

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Novinky na sezónu 2012 předvedly TOP modelky koncem listopadu například na akci Galavečer v Paříži pořádané Butique Paris Hany Šulcové v Náchodě.

Fashion série UNUSUAL 193

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nádhernou tečkou přehlídky byla Fashion série UNUSUAL 193, také ve vyztuženém a nevyztuženém provedení. U této série je možnost výběru ze dvou typů kalhotek. Zdroj fotografií FELINA International a fotograf Václav Čermák.

Další články

Načítám