Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Lucie Bílá (57) kvůli tiskové konferenci vstávala v šest hodin ráno. Přiznala, že není ranní ptáče a vstávání jí dobře nedělá. Kvůli obnovení ankety Český slavík ale udělala výjimku. "Není to pro mě nic moc, že bych měla srovnané myšlenky a sílu na to se usmívat. Ale je to tak významná chvíle, že jsem tady chtěla být," řekla Super.cz Bílá.

Oblékla černý elegantní kostýmek, který doplnila zlatou muškou. A právě ta pro ni byla velmi důležitá. Dostala ji darem od Karla Gotta (†80). "Mám Slavíka s Karlem velmi spojeného a myslím si, že nejsem jediná. Karel byl pro nás jeho symbolem. Já mám dvacet slavíků a třináct absolutních, to je fajn, ale Karel mi tak chybí, že jsem si na tiskovou konferenci vzala od něj zlatou mušku pro štěstí, kterou mi kdysi věnoval. Je to zvláštní, že tady není," prozradila Lucie.

Sama přiznává, že si nebyla jistá, zda je dobré po smrti Karla Gotta znovu nechat Slavíka obživnout. "Nejdřív jsem se vyděsila, že se má anketa znova otevírat. Přála jsem si, aby začala třeba nějaká jiná. Na druhou stranu je dobře, že něco vzniká pro fandy hudby. Je jí teď hrozně málo. Šlape se po ní. Je tolik lidí začínajících, mladých, úžasných, kterým bych přála cenu převzít," vysvětluje zpěvačka, proč se rozhodla anketu podpořit.

"Rozhodla jsem se ale tentokrát nezpívat. Rozhodla jsem se tam jen být a tiše podpořit a v první řadě tleskat těm, kteří budou zpívat a hrát," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám