Hlavní obsah
Seznam Advertorial
Článek

Dětem poskytují nikdy nekončící možnosti her i jejich vlastní prostor, kam nikdo jiný nemůže. Dospělí uvítají, že patrová postel šetří místo v pokojíčku. Současné patrové postele navíc nabízejí spoustu praktických úložných prostor, nebo dokonce psací stůl. Jak se ale v nabídce zorientovat a vybrat pro vaše dítě tu pravou patrovou postel?

Na první křižovatce se rozhodněte, kolika dětem by patrová postel měla být určena. Jestli ušetří místo v pokoji jednomu dítěti nebo jestli bude sloužit dvěma, či dokonce třem dětem. Patrová postel s přistýlkou je také ideální volbou, pokud hledáte možnost, kde nechat přespat kamarády dětí nebo dětské příbuzenstvo.

Kolik let je vašim dětem?

Ve druhém kroku je dobré zvážit, zda je vaše dítě na patrovou postel už dost zralé, případně musíte její výběr věku nebo výšce dítěte přizpůsobit. Pokud ale s tímto zábavným typem postele nechcete čekat, podívejte se na nabytek-aldo.cz, kde najdete postele vhodné pro každý věk. Kromě bezpečných schůdků se širokou nášlapnou plochou mají zábradlí a další praktické prvky.

Foto: nabytek-aldo.cz
Moderní patrové postele jsou plné bezpečnostních prvků

Řešíte jen postel nebo také úložné prostory a stůl?

V další fázi si vybírejte podle toho, zda chcete spolu s postelí rovnou vyřešit i úložné prostory. Díky nejrůznějším poličkám, skříňkám a zásuvkám v patrové posteli už nebudete muset pořizovat další kusy nábytku. Francouzští výrobci, jejichž postele nábytek Aldo prodává, jsou mistry v tom, jak využít každičký kousek postele a přeměnit ho ve funkční prostor. Proto kromě polic nabízí „pod postelí“ třeba i pracovní stůl nebo celý pracovní kout. Pokud však ostatní nábytek máte a prostory postele byste neměli jak využít, vyberte si jednodušší variantu třeba jen s několika šuplíky.

Foto: nabytek-aldo.cz
Patrové postele ocení i studenti nebo majitelé malých bytů

Zábava pro nejmenší

Některé patrové postele mají kromě schůdků také zabudovanou skluzavku. To je další velmi oblíbený důvod, proč děti tento typ spaní milují. A věřte, že pak mnohem raději vstávají do školky nebo školy.

Barvy, které dělají radost dlouhá léta

Patrové postele se nabízejí v mnoha barevných provedeních, vybere si tak opravdu každý. Barvy postelí, které nabízí nábytek Aldo ale nejsou křiklavé, snadno se neokoukají. Díky tomu bude taková postel sloužit prvňáčkovi k jeho dětským hrám, ale i o pár let později dospívajícímu studentovi.

Toto je sponzorovaný text tvořený ve spolupráci se zadavatelem. Článek nevytváří redakce Super.cz

Další články

Načítám