Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Hledáte ideální tarif, který v sobě kombinuje desítky minut volání, SMS i adekvátní množství dat? Nebo je důležitější surfování po internetu? O2 má nové předplacené tarify, které vychází vstříc oběma variantám. A platba? Jednoduše se strhne z karty.

Každý člověk se bojí, že bude ztrácet čas. A pravdou je, že na internetu utíká čas mnohem rychleji. To platí především pro mladší uživatele telefonů. Pokud nechcete, aby vaše dítě stále ťukalo do telefonu, ale zároveň mělo dostatečné množství dat pro případ nouze či chvíli volna, pořiďte mu některou z nových předplacenek od O2.

Nový tarif GO 3 GB je ideální pro mladší zákazníky i ty, kteří jednoduše mobilních služeb tolik nevyužívají. Uživatel v balíčku dostane 100 minut volání, 25 esemesek i 3 GB dat za 299 korun měsíčně. To je pohodlné množství služeb pro denní využití, ale zároveň člověk u telefonu neprosedí hodiny.

Nebo se naopak rádi potulujete po internetu a využíváte data dnes a denně, teď i potom? Být online je pro vás priorita a volání či zprávy už jsou na vedlejší koleji? Pak O2 nabízí nový tarif GO 7 GB, který za 299 korun měsíčně naplní váš telefon 7 GB dat. Aplikace i vyhledávače tak budou stále ve střehu a připravené.

A jaká je jejich největší přednost? Spojili jsme volnost předplacené karty a výhody paušálu. Díky možnosti nastavení platby za tarif z platební karty nemusíte nic řešit. Volné minuty a data z tarifu se vám každých 30 dnů obnoví, stejně jako u paušálu.

U obou tarifů je možné jednoduše nastavit platbu kartou podobně jako třeba u streamovacích služeb, takže se nemusíte o nic starat a zároveň máte díky svému elektronickému bankovnictví stále přehled o tom, kolik utrácíte. SIM kartu GO můžete zakoupit jednoduše on-line nebo v kterékoli O2 Prodejně, kde vám vyškolení konzultanti pomůžou také s nastavením v samoobsluze Moje O2.

Ať už se vám více zamlouvá první nebo druhá novinka od O2, k oběma dostanete při pořízení nové SIM karty bonusový kredit 50 korun.

Další články

Načítám