Hlavní obsah
Článek

Několik měsíců Kateřina Sokolová (34) připravovala běžecký závod, který měl podpořit její nadační fond AutTalk podporující rodiče s dětmi s poruchou autistického spektra. V den konání akce ale už od rána lilo jako z konve a vypadalo to, že se sportovní událost v oboře Hvězda plánovaná pro stovky účastníků ani neuskuteční.

„Dvě hodiny před začátkem jsme dorazili s organizátory na místo. Celou dobu jsem se choulili ve stanu. Nedovedla jsem si představit, že vůbec někdo dorazí. Chtělo se mi brečet,“ popisuje momenty zoufalství modelka. „Deset minut před začátkem se ale začali trousit závodníci, a nakonec se jich zúčastnilo přes dvě stě. Považovala jsem to skoro za zázrak. Byla jsem dojatá, že lidem stálo za to dorazit i v tak nepříznivém počasí,“ uvedla Kateřina.

Bývalá královna krásy se také závodu osobně zúčastnila. Běžela v tandemu s účastníkem, který závod absolvoval o berlích. „Bylo mi od začátku jasné, že poběžím s Kubou Jančíkem, který sem dorazil na popud jednoho z našich organizátorů. Moc jsem ho obdivovala, že se pustil do takového závodu i přes svůj hendikep a za tak strašného počasí. Bylo to pro mě moc inspirativní setkání,“ dodala Kateřina Sokolová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám