Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sympatický fešák Kadri a romantička Andrea se poprvé viděli až před oltářem. V reality show Svatba na první pohled si řekli své „ano“ a po veselce odletěli na svatební cestu na exotické Maledivy.

Oba dva byli z ráje na zemi nadšeni, a tak nic nebránilo jejich bližšímu seznámení. Během posezení u hvězdné oblohy přitom došlo i na vážná témata. Poštovní doručovatel Kadri promluvil o tom, co pro něj znamená rodina. Jeho dojemná slova se Andree musela zalíbit.

Svatba na první pohled - Kadri a Andrea

„Pro mě je největší hvězdou v životě moje máma samozřejmě, táta onemocněl, mamka v tu dobu přišla o práci, najednou bez práce, tři děti na krku, nemocnej manžel...,“ rozpovídal se.

A Andrea ho utěšovala. „To pro ni musel být masakr, to je skoro na zhroucení,“ chápala ho. Kadri by přesně takovou hvězdu chtěl najít u svého protějšku. „Když byl táta zdravej, tak všechno, co dělali, tak dělali pro nás. Rodiče jsou ta největší hvězda a já si přeji, aby člověk, kterého jsem si vzal, takže ty, byl mou největší hvězdou,“ vyznal se Kadri při pohledu na hvězdou oblohu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám