Hlavní obsah
Článek

Poprvé od svatby, která proběhla letos v červnu, jsme měli možnost vidět Denisu Pfauserovou (35) jako vdanou paní. Jak herečka sama říká, svatbou v jejím životě k žádným velkým změnám nedošlo. „Všechno je při starém, jsem pořád stejný tele, kromě příjmení se vlastně nezměnilo vůbec nic,“ usmívá se brunetka.

O svého manžela se princezna z pohádky Řachanda stará jako o prince a paradoxně tomu přispěla i pandemie. „Za covidu jsem se naučila vařit a docela dobře. Během covidu jsem byla ženou v domácnosti,“ říká herečka, která přiznává, že se k vaření dříve moc neměla.

„Já jsem dost společenský typ, takže jsem ráda chodila jíst ven a jídlo jsem brala jako společenskou událost. Hlavně mě vždycky nebavilo, že člověk dvě hodiny něco vaří a pak se to za 5 minut sní,“ vysvětluje.

Herečku jsme vyzpovídali před zahájením filmového festivalu Febiofest, a přestože neměla na přípravy moc času, výsledný look se opravdu povedl. Denisa oblékla poloprůhledné krajkové šaty, ve kterých dráždila zadečkem. „Byla to trochu rychlovka, ráno jsem se sešla se svou dvorní návrhářkou Kamilou Vodochodskou, která mi dělala i svatební šaty a vymyslely jsme černou, lehce průhlednou večerní róbu,“ představila nám svůj outfit, na který se můžete podívat v galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám