Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je nejvyšší, nestarší a také jediný otec mezi účastníky reality show Love Island. 194 cm vysoký sládek Jan byl k účasti osloven na filmovém festivalu a řekl si, že to zkusí. Možná ani nevěděl, do čeho jde. Až když ho vybrali, uvědomil si, jak se mu bude stýskat po synovi.

"Doufám, že už konečně najdu tu pravou a zamiluju se," věří Honza, kterého matka jeho syna opustila brzy po jeho narození. Chlapci bude letos šest let. "Loučení s ním bylo velmi emotivní a těžké, vynahradím mu to, až budu zpátky," slibuje.

Jeho budoucí partnerka tak bude mít dva v jednom. Vysokého fešáka, který pracuje pro rodinné pivovary, ale i dítě, s nímž se snaží být co nejvíc.

"Měla by být hlavně hodná. Nejlepší z vesnice, jak se říká. Žádná fiflenka, prostě na pohodu," představuje si Honza, který ve vile vytvořil nejprve pár s tanečnicí Terezou, která byla i ve finále České Miss. Tu mu ale přebral exotický Nathan, takže musí hledat dál.

Reklama

Další články

Načítám