Hlavní obsah
Článek

Leslie Carleton předvádí bikiny i ve věku 62 let. A není divu, její věk jí totiž jen tak někdo nevěří. Je jednou z nejstarších modelek pro Sports Illustrated, a že překročila šedesátku, byste nejspíš netipovali.

„Nikdy by mě nenapadlo, že budu v 60 vypadat takhle. Většina lidí mi hádá kolem 40 a jsou v šoku, když jim řeknu, že je mi 62,“ říká.

Leslie se stala maminkou jako náctiletá, vdala se v 16 a staršího syna měla v 17, o dva roky později pak druhého.

„Když byli malí, nelíbilo se jim, jak mladě vypadám, protože je kvůli tomu ve škole popichovali. Když byli náctiletí, jejich kamarádi jim říkali, jak jsem sexy, tak na to byli alergičtí. Později si pak lidé mysleli, že jsem jejich partnerka, a to je taky štvalo.“

Dnes je oběma jejím synům po čtyřicítce a mají rodiny. „Lidé si pořád myslí, že jsem jejich manželka. Někdy dokonce říkají, že synové vypadají starší než já.“

To ovšem dnes synové oceňují. Jsou rádi, že mají vitální matku, která se udržuje. A babičku pro své dcery. A co je tajemstvím mladistvého vzhledu Leslie?

„V mládí jsem nikdy nesportovala, ale dávala si pozor na to, co jím,“ uvedla s tím, že se sportem začala až ve 30. Miluje lyžování a má dokonce černý pásek v karate.

„Až v posledních 10 letech jsem začala posilovat s činkami. To my pomohlo zůstat silná a vyrýsovaná i po šedesátce.“

Kromě toho modelka nedá dopustit na dostatek spánku a hydratace. Šest dní v týdnu si hlídá stravu, nejí nic smaženého, lepek ani cukry. Sedmý den si ale ráda zahřeší a dá si klidně i víno nebo třeba burger.

„Také dbám na to, abych každý den strávila alespoň chvilku v klidu o samotě. S duševním zdravím to dělá zázraky,“ vzkázala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám