Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Elis Ochmanová se stala letos v červenci poprvé maminkou. Na světě přivítala dcerku, které dali s manželem jméno Violka. Na mateřské dovolené se ale příliš neohřála. Za sebou má šestinedělí a s příchodem nové divadelní sezóny opět naskočila na prkna.

„Je to nádhera, hlavně poté strašně dlouhé době, co se nehrálo a byla divadla zavřená,“ svěřila se Super.cz po premiéře muzikálu Robinson Crusoe v Divadle Na Maninách zpěvačka. „Mohla jsem si v té pauze ale dovolit odnosit miminko, odrodit a stihnout premiéru,“ řekla s úsměvem Elis.

„Je to přesně dva měsíce, myslím, že to je brzo, ale není to tak hrozné, jako kdybychom začali zkoušet od začátku, to většinou trvá strašně dlouho. Teď byly jen oprašovačky. Takže si myslím, že to víkendové hraní nebude tak hrozné,“ řekla nám zpěvačka po premiéře s tím, že roli maminky si naprosto užívá. „Moc si to užívám a malá je strašně hodné miminko,“ dodala Elis.

Reklama

Další články

Načítám