Hlavní obsah
Článek

V soutěži StarDance zabodoval v roce 2005. Tehdy se spolu s herečkou Marií Doležalovou (37) stali králem a královnou tanečního parketu. Letos bude v oblíbené soutěži Marek Zelinka zastávat zcela novou roli, a to odborného poradce.

„Je to pro mě nostalgie, je tady dost podobných lidí jako v řadě, ve které jsem sám vystupoval,“ svěřil se Super.cz na tiskové konferenci letošního ročníku Zelinka. „Jsem rád, že tady můžu být znovu v trochu jiné pozici,“ dodal Marek.

Ten nejen že dohlíží na jednotlivé taneční páry, ale bude se starat i o skupinová taneční čísla. Zda se sám objeví na parketu, si nechává jako překvapení.

Prozradil nám ale, podle čeho byly vybírané letošní páry. „Snažili jsme se o to, aby k sobě tanečníci ladili po fyzické i pocitové stránce. Například aby si vyhovovali, vzájemně se motivovali a doplňovali se. Je to taková alchymie,“ řekl Super.cz Marek.

Na taneční parketu se letos možná objeví i po boku své partnerky Marie Doležalové, se kterou má již dvě ratolesti. Herečka se na sociálních sítích pochlubila společnou fotkou z tanečního sálu České televize. „Nevím, jestli na tanečním parketu, ale je možné, že se tam objeví, nevím ještě v jaké podobě,“ dodal Marek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám