Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Máte doma zažitý rituál večerního koupání, který děti rády sabotují? Pojďte se inspirovat tipy, které děti do koupelny zaručeně dostanou.

Každodenní rutina večerního koupání. Známe ji všichni. Ne vždy jsou děti nadšené, že je čeká pobyt ve vaně. Pojďte jim koupání zpříjemnit hračkami do vody, u kterých rozvíjejí svoji fantazii a kreativitu.

Vodolepky pěkně lepí, ale nic neničí

Máte doma malého neposedu, kterého je problém vykoupat? Máme pro Vás řešení. Zkuste jednu z variant vodolepek. Jsou vyrobené z pěnové hmoty, která pomocí vody drží na kachličkách či bocích vany, nezanechá žádné stopy po nalepení a vodolepky se snadno odlupují. Materiály jsou netoxické, takže se o své ratolesti nemusíte bát.

Pro malé slečny určitě sáhněte po sadě vodolepek s princeznami. V sadě jsou odděleny hlavy princezen a jejich šaty, proto může holčička vytvářet různé princezny a k nim příběhy dle svojí fantazie.

Pro malé milovníky aut jsou vhodné vodolepky Moje první sada s auty. Dopravní šrum u vás ve vaně sestavíte se značkami a různými druhy automobilů. Do třetice vaše děti ohromí sada vodolepek Moje první sada zvířátek - oceán, která vaši koupelnu promění v mořské dobrodružství. Všechny sady obsahují praktický pytlíček s přísavkami, do kterého svoje vodolepky vložíte a máte uklizeno.

Foto: Teddies
Praktický pytlíček s přísavkami vám ušetří práci

Namaluj si obrázek

Pro děti, které nedají z ruky tužku, štětec nebo jiný kreslící nástroj, má firma Teddies skvělou pomůcku ke koupání. Pastelky do vany Moje první zvířátka s houbičkou je opravdu nadchnou. Každý den si děti z koupelny vytvoří čarovný svět podle své představy. Pastelkami můžou kreslit po vaně i kachličkách. Pokud je kresby omrzí, přiloženou houbičkou s kachničkou, mohou všechny výtvory smazat. Materiály, které byly použity pro výrobu barviček, jsou hypoalergenní a bezpečné. Proto je můžete používat každý den.

Foto: Teddies
Pastelky do vany u vás v koupelně vykouzlí každý den jiný svět

Všechny výše uvedené tipy, i další, jak usnadnit koupání, naleznete v online hračkářství mrakyhracek.cz. Hledáte triky, jak vaše malé dobrodruhy snadno a rychle uspat? Podívejte se na náš další článek.

Další články

Načítám