Hlavní obsah
Článek

Dlouhé róby a mini. Během čtvrtečního večera byl na divadelních prknech uveden dlouho očekávaný muzikál Robinson Crusoe. Slavnostní premiéru v Divadle Na Maninách si nenechala ujít řada známých tváří. A především některé dámy svou přípravu na červený koberec rozhodně nepodcenily.

Mezi nejlépe oblečenými byla během večera Šárka Vaňková (36). Ta sama ztvárňuje v novém muzikálu hlavní ženskou roli, a to mladou Mary. Tentokrát sice usedla v hledišti a přišla se na své kolegy podívat, slavnostní premiéru ale nepodcenila. Zářila tak v černobílé róbě poseté kamínky, kterou si zapůjčila v salónu v Pardubicích.

Po dlouhých šatech sáhla i její kolegyně, se kterou se v muzikálu alternuje, Marianna Polyaková a také zpěvačky Natálie Grossová a Elin Špidlová. Vedle rób až na zem pak oblékly dámy na červený koberec mini šaty, ve kterých daly na odiv své sexy nohy.

Jednoznačně nejkratší, ale také nejluxusnější model vynesla modelka Kateřina Průšová (40). Na slavnostní premiéru zalovila ve svém šatníku a oblékla šaty od značky Louis Vuitton a řadila se tak k nejlépe oblečeným dámám v mini. Po krátkých šatech sáhla také herečka Anife Vyskočilová nebo návrhářka Alena Wilson.

Na premiéře muzikálu Robinson Crusoe nechyběla ani pánská móda. Tu na slavnostní večer zvolila dýdžejka Andrea Pomeje (35), která se sladila se svým partnerem Petrem. A po saku sáhla také moderátorka Petra Svoboda. A jednoznačně nejroztomilejší byla v divadle dcera představitele hlavní role Daniela Hůlky (55). Zatímco manželka zpěváka Barbora Hůlková oblékla vínově červené krajkové šaty, které sladila i s rtěnkou, malá Rozárka zářila v růžových šatičkách.

Kdo se vám na slavnostvní premiéře líbil nejvíc?
Šárka Vaňková
48,4 %
Anife Vyskočilová
16,2 %
Andrea Pomeje s partnerem
5,1 %
Petra Svoboda
2,8 %
Barbora Hůlková s dcerou
15,6 %
Kateřina Průšová
4,1 %
Alena Wilson
1,5 %
Natálie Grossová
3,4 %
Elin Špidlová
1,3 %
Marianna Polyaková a Kateřina Herčíková
1,6 %
Celkem hlasovalo 26034 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám