Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Loni v červnu porodila tenisová hvězda a bývalá čtvrtá hráčka světa Dominika Cibulková svého prvního potomka, syna Jakuba. Před těhotenstvím se po letech dřiny rozloučila s tenisovou kariérou. Sama přiznává, že návrat k její původní váze je nyní náročný a nebojí se o tom hovořit.

"Bojovala jsem s kily navíc a stále na tom makám. Nejsem na váze, na které bych chtěla, chci se do toho obout. Můj metabolismus hůř spaluje, je to těžší. Makala jsem pětkrát do týdne cardio, měla jsem dietu, ale stále nejsem na váze, na které bych chtěla být. Dává mi to zabrat," řekla Super.cz Dominika Cibulková.

"Nebojím se o tom hovořit. Nebyla jsem se sebou spokojená. Chci se pěkně oblékat, chci se líbit manželovi. To byl spouštěč, abych na sobě začala makat," vysvětila Dominika na kosmetické párty.

"Mám nižší svalnatou postavu. Svaly nezapomínají, jsou tam. Dělám nyní hodně cardia. Cítím se po dvou hodinách lépe, je to taková mentální očista," prozrazuje Dominika, která se s profesionální kariérou tenistky rozloučila, na Slovensku má ale svoji akademii, kde se věnuje dětem.

"Chtěli jsme delší dobu rodinu, už jsem tenisu nedokázala dávat sto procent. Stále miluju tenis, ale už se mu nechci věnovat na profesionální úrovni," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám