Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednou z písní, jimiž zpěvačka Emma Drobná (30) zaujala porotu Česko Slovenské SuperStar, kterou v roce 2015 vyhrála, byly Čerešně fenomenální Hany Hegerové. Drobná skladbu zazpívala během druhého finálového kola a Ondřej Soukup, Marta Jandová, Klára Vytisková a Pavol Habera, kteří tehdy seděli v porotě, neměli co vytknout.

Svou oblíbenou píseň má Emma stále v repertoáru, její fanoušci od ní znají i akustickou nebo jazzovou verzi, a zazněla i na E.ON Energy Globe, akci, která oceňuje projekty a nápady, jež pomáhají šetřit přírodu a energie. Drobná byla hlavním hudebním hostem.

Emma zúročila příležitost, která se jí po SuperStar naskytla - jak jí Palo Habera kladl na srdce. „Jestli ty to nevyužiješ, tak už nevím kdo,“ smekal před ní.

Na Slovensku je etablovanou zpěvačkou, své první album vydala už v roce 2016 (s názvem Emma Drobná). O rok později následovala deska You Should Know a loni do diskografie mladé zpěvačky přibylo album Better Like This.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám