Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě nedávno tvrdil, že je nezadaný a nový vztah nehledá. Vše se ale změnilo. Vojta Drahokoupil (28)nyní přiznal, že je v jeho životě někdo, s kým tráví čas. „Do mého života vstoupila žena a je to moc fajn," svěřil Super.cz zpěvák.

„Jsem šťastný, že mám po boku někoho, s kým je mi hezky, když se vidíme. Konzultujeme spolu spoustu věcí, i když náš vztah není oficiální. Voláme si, píšeme si, navštěvujeme se, ale nebydlíme spolu,“ prozradil Vojta, který měl v poslední době poměrně napilno.

Natočil dokument, pokřtil klip k singlu Co víc si přát, skládá hudbu na novou desku a zkouší hlavní roli v muzikálu s hity Waldemara Matušky Láska nebeská. „Jsem rád, že se mi pracovně daří, jsem teď v takovém kolotoči. Zkouším v divadle, máme koncerty s kapelou, skládám hudbu na nové album,“ řekl Vojta.

Co se soukromého života týče, zpěvák nemá daleko ani k myšlenkám na rodinu. „Děti mám moc rád. A kdyby bylo jen na mně, určitě už bych byl tátou. Moc se na vlastní děti těším,“ dodal závěrem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám