Hlavní obsah
Článek

Pandemie koronaviru měla neblahý dopad na lidi z nejrůznějších odvětví. Když se tedy Britka Amber Sweetheart v průběhu lockdownu ocitla bez práce a single, vzala osud pevně do svých rukou.

Partnera si začala hledat na seznamkách, a protože se jí kvůli koronaviru nechtělo s nikým stýkat osobně, uchýlila se k tzv. sextování neboli sexu přes zprávy.

„Mohu říct, že jsem zažila své sextovací poprvé. Léta jsem byla ve vztahu, ale nikdy jsem to nezkusila. Přišlo mi nereálné dosáhnout orgasmu díky zprávám a fotkám. Dnes nevěřím, že jsem tak dlouho žila bez kybersexu,“ nechala se slyšet bývalá instruktorka jógy.

S přibývajícími zkušenostmi sepsala knihu The Sexting Bible, s jejíž pomocí hodlá učit lidi, jak dosáhnout při sextování orgasmu. A že má co sdílet, sextováním totiž strávila na 110 hodin.

„Jsem ráda, že se mohu podělit o vše, co jsem se naučila. Každý, kdo si knihu přečte, se může stát profesionálním sexterem, jako jsem já,“ dodala nadšeně.

Přiznává ovšem, že má z reakcí čtenářů trochu strach. „Bojím se, že to pochopí špatně, jde přitom jenom o zábavu,“ sdělila pro britská média před vydáním svého díla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám