Hlavní obsah
Článek

Vojta Dyk (38) si na nedostatek fanynek nemůže stěžovat. Vysoký fešák byl pro ženy vždycky magnet. Oblíbený herec a hudebník je ale už nějaký ten pátek ženatý s maminkou svého syna Aloise Tatianou Dykovou (45), a tak mají všechny nápadnice smůlu.

Jak líbá Vojta Dyk si ovšem „profesně“ mohla vyzkoušet herečka Beáta Kaňoková (32), která si s Dykem zahrála v seriálu Pan profesor, v němž Vojta ztvárňuje svérázného profesora tělocviku, chemie a fyziky, jenž je pěkný sukničkář.

A Kaňoková hraje jeho kolegyni Karolínu, kolem níž Dyk mlsně krouží a snaží se ji sbalit, byť to před studenty vypadá, že ji moc nemusí.

Ta sice nejprve odolává, ale pak přeci jen dojde k vášnivé líbačce. Ovšem ne tak k úplně dobrovolné, jak je vidět ve video ukázce. Přesto je polibek mezi Dykem a Kaňokovou opravdu vášnivý a dlouhý.

Role učitele fyziky, chemikáře a tělocvikáře v seriálu Pan profesor sedí Dykovi jako ulitá. Svérázný kantor se mu hraje dobře. „Jsem sportovně založenej. V tělocviku dobrej, ale spočívalo to spíš ve hraní všech možných týmových her. Tělocvikářem bych být asi mohl,“ řekl Super.cz.

Reklama

Další články

Načítám