Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po dlouhé době se na oficiální akci za přítomnosti novinářů objevila vévodkyně Kate (42). Ta se v RAF Brize Norton v Oxfordshire setkala s vojáky, kteří pomohli zachránit několik tisíc afghánských občanů při útěku ze země.

Pro tuto příležitost se oblékla velice sofistikovaně. Kate udává styl každým svým outfitem a ženy ji rády napodobují. Vévodkyně si je vědoma svých proporcí a obléká modely, které její štíhlou siluetu podtrhují.

Na setkání s hrdiny, kteří v Kábulu nasadili své životy pro záchranu druhých, zvolila béžové sako značky Reiss v ceně 8,5 tisíce a pod ním měla halenku značky Jane Lewis za 13 tisíc korun z hedvábí. Široké kalhoty jsou nyní trendy a Kate zvolila kousek v tmavě modré barvě.

Outfit doplnila náušnicemi značky All the Falling Stars za 1700 Kč a kabelkou značky Tusting v ceně necelých 9 tisíc korun. Všechny zmíněné kousky jsou z nabídky britských značek, které vévodkyně ráda podporuje. I když občas sáhne i po kouscích z konfekce, zůstává věrna návrhářům z britských ostrovů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám