Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Channing Tatum (44) veřejně vyjádřil svůj obdiv návrhářce Donatelle Versace, která jej oblékla na letošní Met Gala.

„Před dvaceti lety jsem byl jedním z hochů v místnosti plné snad tisíců dalších kluků, kteří se snažili dostat jako modelové na show v Miláně,“ odkazoval herec na své začátky, kdy se chtěl stát modelem.

„Ani si neumím představit, kolik mladíků tehdy viděli. Doufal jsem, že budu vybrán na jarní přehlídku, ale za celých 6 - 7 sezón, kdy jsem na show jezdil, se mi nikdy nepodařilo předvádět pro značku Versace,“ povzdechl si herec v dlouhém příspěvku.

„Včera v noci (na Met Gala) jsem ale oblékl toto! Tenhle nádherný župan a hned potom klasický smoking Versace. Dokonale střižený, jako jej oblékal Gianni v devadesátých letech, a mně se tím splnily nejdivočejší sny. Donatello, děkuji ti mockrát, že jsi mě pozvala a dala mi možnost obléknout takto elegantní a magické oblečení. Bylo to jako splněný sen. Jsi legenda,“ napsal Channing ve svém příspěvku, na který mu návrhářka ihned odpověděla.

„Channingu!!! Tvá slova mě doslova pohladila po duši a ve Versace si vypadal naprosto skvěle! Byla to pro mě čest tě oblékat. Ráda jsem tě viděla a strávila s tebou čas, posílám hodně lásky,“ znělo v komentáři od Donatelly.

Tatum se sice na červeném koberci fotil sám, ale během večera se připojil ke své přítelkyni Zoë Kravitz (35), která okouzlovala v průhledných šatech jiné slavné značky.

Reklama

Další články

Načítám