Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

K nabídce do StarDance se Zdeněk Godla (48) nejdřív stavěl negativně. Herec, který se dostal do povědomí rolí Franty v seriálu Most!, po několika týdnech trénování na parketu změnil názor. Svého rozhodnutí už nelituje a je rád, že je součástí oblíbeného pořadu.

„Teď už toho nelituji, ze začátku jsem toho litoval a nechtěl jsem. Ale když už se teď sestavuje tanec, vidím ty kroky a vidím se v zrcadle, tak jsem natěšený,“ svěřil se Super.cz Zdeněk Godla na tiskové konferenci k jedenáctému ročníku soutěže.

Po boku tanečnice Terezy Pruckové na sobě pilně dře, bude prý ale muset přidat. „Trénujeme třikrát týdně, tak čtyři hodiny, ale myslím, že bude hůř a budeme muset přidávat,“ říká s úsměvem tanečnice, která na Zdeňka pěje chválu.

„Je to lepší a lepší a po měsíci trénování to jde snáz, je přirozený, originální a plný energie,“ řekla nám Tereza.

Pro Zdeňka je účast ve StarDance nejen novinkou v oblasti tance, ale také v oblékání. „Nohy mě bolí strašně a v tomhle fraku se cítím hodně stažený, zažívám nové chvilky,“ svěřil se Godla, který je rád, že jdou dolů i kila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám