Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Myslel si, že bude jediný zrzek v soutěži, a měl pravdu. "Když bude mít někdo zelené a další červené triko, můžeme dát dohromady parádní semafor," žertoval Vilém, další z účastníků reality show Love Island, který byl vybrán do vily na ostrově Gran Canaria, kde má možnost potkat pravou lásku. Anebo taky ne.

"Doteď se mi nepodařilo najít holku, která by stála za to," přiznal a prohlásil, že v Olomouci, kde žije, není žádný výběr. "Už jsem jednu dvě poznal a je to slabota," dodal ještě bez obav z toho, že až se vrátí domů, místní děvčata na něj nebudou pohlížet zrovna s nadšením.

Raději jsme se ho zeptali na méně kontroverzní téma, což byla práce a koníčky. Prozradil o sobě, že studuje pedagogiku volného času na fakultě tělovýchovy, také pořádá festival, umí pilotovat letadlo a jeho vášní je tanec, závodně tancuje latinu. "Učím se rychle spát, abych toho hodně stíhal," zavtipkoval.

Popovídali jsme si i o tom, co by mohl potenciální partnerce nabídnout, a co od ní naopak vyžaduje. To už se dozvíte v našem videu.

Reklama

Další články

Načítám