Hlavní obsah
Článek

Má teprve dva roky a dva měsíce starou dceru, takže bylo logické, že rodinu kvůli moderování reality show Love Island, která bude dva měsíce probíhat na ostrově Gran Canaria, Nikol Moravcová (36) neopustí. Má tam ovšem nejen manžela Karola a malou Violku, ale i širší rodinu.

"Ještě nikdy jsem nemoderovala živé přenosy, navíc s tak početným štábem. Je to úžasná příležitost a strašně se mi tady líbí. A s rodinou bychom stejně na Kanáry jeli. Loni jsme odletěli na dva týdny, a nakonec jsme zůstali během lockdownu dva měsíce," řekla Super.cz.

Na dlouhodobý pobyt je tedy už natrénovaná, ví, kde a co koupit, i jaké jsou ceny. "Pořizovali jsme nočník, koloběžku, taky předložku do koupelny. Ale spoustu věcí jsem vezla samozřejmě s sebou. Malá si užije moře, Karol zase surf. A máme tady i rodiče od Karola, kteří nám pomáhají s hlídáním. I moji rodiče přijedou," vysvětlila.

Život na Kanárských ostrovech by si prý dokázala představit, v našem videu vysvětluje proč. "Ale ještě uvidím, co se stane po téhle reality show, jaké budou pracovní nabídky, protože se chci moderování věnovat víc," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám