Hlavní obsah
Článek

Herci z romantické komedie Nepolíbená z roku 1999 se opět sešli pohromadě před kamerami. A to v pořadu Drew Barrymore (49), která si zahrála hlavní postavu Josie. Molly Shannon, David Arquette a Michael Vartan zavzpomínali na natáčení a Vartan, který ztvárnil filmovou lásku Drew, prásknul i jednu pikantérii.

Hvězdy filmu Nepolíbená se po letech opět sešly. Zleva: Molly Shannon, David Arquette, Drew Barrymore a Michael Vartan

Barrymore byla už tehdy velká hvězda a herec přiznal, že se mu líbila. Líbací scéna ho tak rozhodně nenechala chladným.

„Když jsme to točili, opravdu jsi mě políbila, doopravdy. Vůbec jsem na to nebyl připravený. Jsem chlap a tehdy jsem byl mladý, cítil jsem...ehm...jisté věci,“ přiznal poněkud rozpačitě v pořadu.

A “věci“ cítil hlavně v kalhotách. „Prostě se to stalo a já si uvědomil, že jsem ve středu dění a mám na sobě kalhoty, které mě prozradí. Došlo mi, že to bude katastrofa, jestli něco nepodniknu.“

„Takže jsem zpanikařil, zařval střih, ohnul se v pase a předstíral bolest v zádech. Odešel jsem do rohu a konečně se dal dohromady. Další scény už se obešly bez překvapení. Prostě dobře líbáš,“ dodal směrem k Drew nakonec se smíchem.

Historka všechny pobavila a Drew byla polichocena. Michael byl v té době svobodný, a tak se prý jednoduše rozhodla, že dá do líbání všechno. A to se jí tedy povedlo.

Herce prý na ulici dodnes poznávají právě díky roli v Nepolíbené, přiznal, že mu snímek změnil život. Pamatovat si ho ale můžete také z komedie Příšerná tchyně s Jennifer Lopez nebo ze seriálu Alias.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám