Hlavní obsah
Článek

Po roční pauze se během podzimu vrací na obrazovky pořad StarDance. V jedenáctém ročníku oblíbené soutěže se na tanečním parketu opět objeví deset tanečních párů. I letos se v soutěži plné noblesy a elegance představí populární osobnosti z nejrůznějších oborů.

O titul krále a královny tanečního parketu se tak budou poprvé v české historii ucházet duchovní, tenistka nebo krasobruslař. Nebudou však ani chybět tváře, které jsou dobře známé jak z televizních obrazovek, tak z koncertních pódií. Nejpočetnější, a to herecké řemeslo, budou reprezentovat pohádkový princ Pavel Trávníček (73), půvabná herečka Marika Šoposká (34), hvězda seriálu Most! Zdeněk Godla (48), herec Jan Cina (35) nebo herečka Simona Babčáková (51).

Za hudebníky se na parketu objeví zpěvačka Tereza Černochová (40) a frontman skupiny Mirai, zpěvák Mirai Navrátil (31). Sportovce letos zastoupí tenistka Andrea Sestini Hlaváčková a mistr Evropy v krasobruslení Tomáš Verner. Úplně poprvé bude na parketu tančit také duchovní, a to farářka Církve československé husitské Martina Viktorie Kopecká.

Během letošního ročníku, který startuje na obrazovkách České televize již 16. října, se oslaví velké životní jubileum Jiřího Suchého a novým tancem, které soutěžící čeká, je charleston. Jako již tradičně nebude ani chybět charitativní benefiční díl pro Centrum Paraple.

Pořadem již po jedenácté provedou Tereza Kostková a Marek Eben a osvědčená porota taneční soutěže bude složena z obávaného Zdeňka Chlopčíka, Tatiany Drexler, Jana Tománka a baviče Richarda Genzera.

Na všechny soutěžní páry letošního ročníku StarDance se můžete podívat v naší galerii.

Který pár letošního ročníku StarDance je vám nejsympatičtější?
Simona Babčáková a Martin Prágr
6,2 %
Jan Cina a Adriana Mašková
12,4 %
Tereza Černochová a Dominik Vodička
6,2 %
Zdeněk Godla a Tereza Prucková
4 %
Andrea Sestini Hlaváčková a Michal Necpál
7,8 %
Martina Viktorie Kopecká a Marek Dědík
29,2 %
Mirai Navrátil a Lenka Nora Návorková
5,7 %
Marika Šoposká a Robin Ondráček
19,7 %
Pavel Trávníček a Veronika Lálová
4,2 %
Tomáš Verner a Kristýna Coufalová
4,6 %
Celkem hlasovalo 66026 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám