Hlavní obsah
Článek

Producent František Janeček (79) oslavil ve velkém stylu své 77. narozeniny. Poblahopřát mu přišla elita naší hudební a herecké branže, dorazili také politici. Podívejte se v naší galerii, kdo všechno přišel gratulovat Františkovi k jeho narozeninám.

"Všichni, kteří přišli, k těm mám hřejivý vztah, velmi si považuji, že dorazili kamarádi a kamarádky ze všech oborů," řekl Super.cz Janeček. Dárky rozbalovat nestihl. Zatím viděl dva. Obraz od Františka Ringo Čecha a skleněné prasátko od Sagvana Tofiho.

"Ještě jsem dárky nerozbaloval, viděl jsem dárek od Františka Ringo Čecha, přišel první, namaloval mi svůj originál s nadpisem "Nikdy se nevrátí pohádka mládí." Pro mě je dárek, že všichni přijdou, dobře se pobaví, obzvlášt v této době, kdy jsme byli sevření pandemií," vysvětluje producent muzikálu Čarodějka, který se po covidové pauze vrací na prkna GoJa Music Hall.

"Já nemám žádný hmotný přání. Co potřebuji, tak mám. Mám kuchyni, nábytek, pár příborů, hrníčků. Víc nepotřebuju. Téměř dva roky jsme žili v takovém zvláštním uvěznění. Kontakt se světem nebyl skoro žádný. Doufejme, že divadla zase budou plná, aby se zase žilo normálně, to je moje zbožné přání," dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám