Hlavní obsah
Článek

I do show Česko Slovensko má talent se přihlašují soutěžící, kteří zas až tak velký, v tomto případě pěvecký, talent nepobrali.

Sedmatřicetiletá Mária z Liptovského Mikuláše si od svých přátel vyslechla, že zpívá moc pěkně, což ji motivovalo k tomu, aby překonala stud a předstoupila před porotu ve složení Jakub Prachař (40), Diana Mórová (54), Marta Jandová (49) a Jaro Slávik (49).

„Jsem kadeřnice a kosmetička, momentálně jsem doma a přišla jsem vám zazpívat,“ nechala se slyšet Mária, která toužila být zpěvačkou od malička. Do Talentu se sama nalíčila a udělala si i účes. Jaro Slávik jí kladl jednu otázku za druhou, což ji viditelně znervóznilo.

„Pane Slávik, už mě netrapte, a pojďme na ten zpěv, momentálně jsem strašně ztrémovaná,“ prosila Mária, jež Jakubu Prachařovi přiznala, že je pěvecky připravena tak na 75 procent.

Když spustila píseň Když nemůžu spát od Anety Langerové (37), zprvu by nikdo nepoznal, od koho song vůbec je... Výrazy Marty Jandové a Jaro Slávika neměly daleko k zoufalství. Na oslavách to Mária určitě umí rozjet, ale profesionální zpěvačka z ní asi nebude. Přesvědčte se sami ve video ukázce.

Reklama

Další články

Načítám