Hlavní obsah
Článek

Není tajemstvím, že je Orlando Bloom (47) celkem dobrodruh, a to nejen ve filmech, ale i ve skutečném životě. A že má opravdu pro strach uděláno, dokázal při vyjížďce na paddleboardu u pobřeží Malibu.

Přímo pod hercem totiž začal kroužit žralok bílý, a nejednalo se zrovna o drobečka. Orlanda zachytil z výšky na kameru jeho kamarád Carlos Gauna a na záběrech je zlověstný stín pod Bloomem jasně zřetelný.

O video, z nějž jde mráz po zádech, se pak herec podělil na svém instagramovém profilu. Vedle něj pádloval i jeho kamarád a nezdá se, že by se strachovali o své životy. Orlanda je dokonce vidět, jak se naklání nad hladinu, aby měl na žraloka lepší výhled.

Bloom se dočkal v komentářích obdivu od fanoušků, ale také od zmiňovaného fotografa Gauny, jehož specializací jsou právě žraloci.

„Úžasný den, chlape! Měl jsi výhled na mladého bílého žraloka. Jsem za tebe rád, něco takového nikdy nezapomeneš. Velmi klidný jedinec si jen tak chilloval v Malibu,“ komentoval umělec.

Ačkoliv možná nešlo o zážitek pro slabší povahy s fobií ze žraloků, herec si ho zjevně naplno užil. Ostatně ostříleného “piráta z Karibiku“ na moři nejspíš jen tak něco nerozhodí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám