Hlavní obsah
Článek

Spíš pracovní prázdniny si užili zpěvák Pavel Vítek (61) s dlouholetým partnerem Janisem Sidovským díky koncertování se seskupením 4 Tenoři. Nicméně si dopřáli i adrenalinový zážitek. První společné kempování.

"Že bylo hodně práce nám rozhodně nevadilo, všichni jsme se na koncerty po vynucené pauze těšili. Ani mi nepřišlo, že jsme nikam nejeli. I když asi tři dny jsme byli v takovém opuštěném lomu a spali ve stanu na střeše auta, chodili plavat do studené vody," svěřil.

Starost o zdraví nastávající šedesátník neměl. "Myslím, že takové zážitky člověka omlazují. Jet pod stan byl můj klukovský sen. Janis nikdy nechtěl, až teď se mi ho podařilo přemluvit. A shodli jsme se, že to sice bylo poprvé, ale ne naposled," byl z adrenalinového zážitku nadšený Pavel, který s partnerem slaví už 34. výročí vztahu.

"Když se tak ohlédnu zpátky, nevím, jak to se mnou Janis mohl tak dlouho vydržet. A recept na vztah? Určitě tolerance, stejný smysl pro humor, asertivita a takové - žít a nechat žít, nesnažit se toho druhého předělat a ten život si užívat. A samozřejmě láska prochází žaludkem, a kuchaři jsme oba dva," míní zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám