Hlavní obsah
Článek

Potetovaný pohodář Jaroslav a vášnivá dračice Romana stanuli jako první pár před oltářem ve druhé řadě reality show Svatba na první pohled. Dohromady je dali experti na základě vědeckých poznatků a poprvé se uviděli v den svatby těsně před obřadem.

Ani jeden z nich se toho nezalekl a jejich vzájemná přitažlivost byla přesně taková, jak předpověděli experti. Ještě než odjeli na svatební cestu do Panamy, došlo mezi nimi přece jen k prvnímu konfliktu. Jaroslav totiž stejně jako František v první řadě Svateb ztratil prstýnek! Tedy neztratil, ale spíše zapomněl. A to se dominantní Romaně rozhodně nelíbilo a svému ženichovi dala rázně najevo svou nevoli!

„Já jsem zapomněl na pokoji prsten, byl hezkej, slušel mi,“ přiznal na letišti Romaně bezelstně Jaroslav. „Nejsem zvyklý nosit prstýnky,“ kál se. „Ještě jsem ti to říkala, to je jak František, vole,“ sepsula ho nevěsta ve čtvrtečním díle.

„To ale není o zvyku, ale my jsme sem přijeli kvůli svatbě, a je to prostě takový neuctivý vůči mně,“ vynadala mu, což Jaroslav chápal, ale bál se přiznat, že prsten nebude to jediné, co zapomněl.

„Nevěsta to vzala docela drsně, což se dalo samozřejmě čekat, pro ni je to velký symbol a já jsem prostě lajdák, už jsem prostě takovej, zapomněl jsem tam i dárečky, co jsem dostal od nevěsty, ještě než jsem ji potkal,“ přiznal. Uvidíme, jak jim to bude klapat na exotické svatební cestě. Experti jim totiž věští vášnivou lásku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám