Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Natalia Bryant, nejstarší dcera tragicky zesnulého basketbalisty Kobeho Bryanta, si zažila svůj debut na Met Gala. Nadějná volejbalistka dorazila v avantgardním modelu.

Osmnáctiletá kráska dorazila v šatech, které měly vejcovitý tvar a byly inspirovány šedesátými léty, což naznačoval i její účes. „Chtěla jsem něco vtipného a mladistvého. Jsem ráda, že mi Anna Wintour odsouhlasila vynést tyto šaty. Je to pro mě jako sen,“ uvedla Natalia pro Entertainment Tonight.

O modelu, který na sobě mladičká sportovkyně měla, se rozpovídala na Instagramu i její maminka. „Vzbudilo to ve mně pocity předškolního věku, když jsem svou prvorozenou posílala na její první Met Gala. Tým Vogue a Anna Wintour vybraly tyto neuvěřitelné šaty navržené Connerem Ivesem, které budou poté instalovány na výstavě American Lexicon EXHIBIT,“ napsala pyšná Vanessa Bryant.

Natalia před měsícem započala studium na univerzitě v Jižní Karolíně a pomalu rozjíždí i svou modelingovou kariéru. Společně s matkou nafotily ke Dni matek kampaň pro značku Bvlgari a sama volejbalistka se nyní objevila i na titulní straně zářijového vydání Teen Vogue.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám