Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Když se nedávno herečka Tatiana Vilhelmová (45) objevila v talk show Jana Krause, všichni málem oněměli překvapením. Vypadala neskutečně sexy a bylo vidět, že jí vztah s Vojtěchem Dykem svědčí. Proč je tedy na novém snímku tak strhaná a uplakaná? Rozešla se snad se svou láskou? Naštěstí k ničemu špatnému v jejím soukromí nedošlo.

Tatiana jen skvěle zahrála zlomenou ženu v druhém díle triptychu České televize Vetřelci a lovci. Hraje podváděnou Janu Roubalovou, která po obdržení kompromitujících materiálů na svého muže bohužel potratí toužebně očekávané děťátko. Když ale potká zdravotní sestru Věru Podlipnou v podání Simony Stašové a doktora Zahálku Juraje Kukury, oba protagonisty známé již z prvního a v zahraničí velmi oceňovaném filmu trilogie s názvem Zrozen bez porodu, začne pomoci důmyslného plánu bojovat.

Psychothriller režiséra Filipa Renče Krutá nevěra odvysílá Česká televize v neděli 22. ledna a kromě již uvedených herců v něm excelují i Michal Dlouhý, Iva Frühlingová, Jiří Dvořák a mnozí další.

Reklama

Další články

Načítám