Hlavní obsah
Článek

Tady jablko nepadlo daleko od stromu. Dcera královny popu Madonny (65) Lourdes Leon (24) umí provokovat stejně jako její maminka. Na velkolepé módní události Met Gala, která se tradičně konala v New Yorku, se známá divoška předvedla v rajcovním růžovém modelu, ve kterém vyniklo její bříško s piercingem, a především ochlupení v podpaží.

Na to je dcera Madonny patřičně hrdá a za svůj „návrat k přírodě“ se rozhodně nestydí. Dcera popové legendy zkrátka ví, jak nejlépe zaujmout. Předloni například vzbudila nebývalý rozruch na přehlídce značky Desigual, na které aktéři simulovali orgie přímo na pódiu.

Samotná Madonna nepatří k rodičům, co svým potomkům umetají cestičku. „Snažím se jí dávat příklady dětí slavných rodičů, které se musely vypracovat samy. Musí se prostě snažit,“ řekla o své nejstarší dceři v jednom z rozhovorů slavná zpěvačka. Ta má Lourdes ze vztahu s trenérem a hercem Carlosem Leonem.

Samotná Madonna to nedávno rozjela na vyhlášení cen MTV, kde přímo na pódiu předvedla malý striptýz a všem ukázala, že ani jako šedesátnice nemá vůbec žádné zábrany.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám