Hlavní obsah
Článek

Španělský herec Antonio Banderas koupil dům v anglickém Surrey poblíž Londýna v roce 2015. Jen šest let poté jej nabízí k prodeji.

Za prosklený dům na pozemku přes 4 tisíce metrů čtverečních obklopeném stromy chce 87 milionů korun. Se svou přítelkyní Nicole Kimpel se usadil v rodném Španělsku a sídlo má nyní v Malaze. I proto se zbavuje unikátní prosklené stavby v Británii.

Dům se nachází v blízkosti vesnice Cobham, kde mají svá sídla například také tenista Andy Murray a bývalý hráč Chelsea John Terry. Je obklopen lesy, takže zaručuje jistou dávku soukromí.

Obytný prostor čítá plochu o velikosti 500 čtverečních metrů a je postaven s důrazem na ekologii. I z fotek je patrné, že jde hlavně o kombinaci dřevěných a skleněných aspektů.

Sídlo má tři poschodí a nabízí pět ložnic, jídelnu, obývací pokoj, kuchyň, pracovní a herní prostor i šatnu. Pokoje v prvním patře mají každý vlastní balkon.

Design v interiéru domu si vybírali osobně Antonio Banderas spolu s přítelkyní Nicole Kimpel, kteří vše ladili do neutrálních tónů. Bílé stěny, kamenné podlahy a černé dřevěné trámy.

Nahlédněte do jejich krásného domu skrze galerii níže.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám