Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Paul Walker by 12. září oslavil 48. narozeniny. Jeho život v roce 2013 předčasně ukončila dopravní nehoda. Bylo mu 40 let.

Hercova maminka Cheryl v dokumentu I Am Paul Walker mimo jiné vzpomínala na ráno, kdy svého syna viděla naposledy živého. Uvedla, že Walker seděl v kuchyni a povídal si s ní o tom, jak moc se těší na svou tehdy patnáctiletou dceru Meadow. Měli v plánu společně koupit vánoční stromeček a večer ho nazdobit.

„Povídali jsme si, až zapomněl, že má společenskou akci. Přišla mu sms a řekl: Jejda, měl jsem někde být,“ vyprávěla. Šlo o charitativní akci na pomoc obětem tajfunu na Filipínách.

K tragické události došlo cestou z dobročinného eventu. Walker se vracel se svým finančním poradcem Rogerem Rodasem, jejich vůz narazil do kandelábru, vznítil se a explodoval. Oba pasažéři zahynuli.

Na otce v den jeho nedožitých narozenin vzpomínala i zmíněná Meadow, jíž je dnes dvaadvacet let. K fotce, na níž je jako malá s tátou a kterou sdílela s fanoušky, uvedla: Vše nejlepší, tatínku. Miluju tě.

Na herce vzpomínají i miliony fanoušků. „Byl legendou a navždy zůstane v našich srdcích,“ shodují se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám