Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Iveta Bartošová (†48) má opravdu vážný problém. Neposlechla rady svého psychiatra Richarda Zajíce, aby nastoupila kvůli svému zoufalému psychickému stavu ústavní léčbu. Ba co víc. Dokonce přestala brát léky, které jí předepsal. Tohle už může skončit katastrofou. Bartošová se už v minulosti přeci pokusila třikrát spáchat sebevraždu. Psychicky nemocná zpěvačka si dokonce myslí, že je naprosto zdravá.

I milenec a ochránce Bartošové Josef Rychtář už je zoufalý. Potvrdil to i jeho syn. "Táta už toho má dost. S Ivetou je to těžké. Sám přiznal, že by potřebovala odbornou péči, on na to nemá," řekl Aha! Josef Rychtář ml. Vypadá to, že Rychtář už zvažuje o odchodu. A to se pak v případě Ivety tedy máme na co těšit! Tohle už nemůže sama zvládnout.

Psychiatr zpěvačky informace o tom, že Ivetě důrazně doporučil ústavní léčbu, odmítl komentovat. "I kdyby byla paní Bartošová má pacientka, nemohl bych vám k tomu nic říct, jde o lékařské tajemství a věc velmi soukromého rázu," dodal Zajíc.

Bartošovou ovšem zdaleka netrápí jen zdravotní problémy. Nedávno vyšlo najevo, že na dům, na který splácí hypotéku, je navíc uvalena exekuce a pokud se nestane zázrak, tak o něj nepracující zpěvačka brzo přijde.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám