Hlavní obsah
Článek

Bratr vévodkyně z Cambridge James Middleton se oženil. Svá ano si s partnerkou Alizée Thevenet řekli na azurovém pobřeží v jižní Francii.

S Alizée je Middleton od roku 2018, o rok později, v září 2019, se zasnoubili. Svatbu museli kvůli covidu dvakrát přesouvat. „Včera jsem si před zraky rodiny, přátel a pár psů vzal za ženu lásku svého života. Stalo se tak v krásné vsi Bormes-les-Mimosas. Slovy nedokážu popsat, jak šťastný jsem,“ uvedl ženich.

Na veselce nechyběli Jamesovi nejbližší, rodiče Carole a Michael, sestry Kate a Pippa s rodinami a také ženichovi milovaní psi.

Middleton před dvěma lety veřejně přiznal, že bojuje s depresemi. Právě chlupáči mu byli velmi nápomocni v tom, aby překonal své démony. Mají v jeho rodině pevné místo, fenka Ella ho občas doprovází i do společnosti a James se nechal slyšet, že mu zachránila život.

A dokonce stojí za seznámením Jamese a Alizée. Middleton první setkání popsal pro BBC.

„S Ellou jsme byli v klubu v Chelsea. Ležela mi u nohou pod stolem, pak jsem si všiml, že má asi žízeň. S důvěrou jsem ji pustil na terasu k misce s vodou. Jenže ona si to namířila přímo k Alizée. Bylo mi trapně, tak jsem se šel omluvit a vzít Ellu zpět k sobě. Ale Alizée si myslela, že jsem číšník, a zatímco Ellu drbala, objednala si u mě drink. Aniž bych to tehdy věděl, díky Elle jsem potkal svou budoucí ženu,“ uvedl Middleton, který rozkošnému černému kokršpanělovi vděčí skutečně za mnohé.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám