Hlavní obsah
Článek

První společné pracovní akce moderátora Petra Vojnara (48) a zpěvačky Lucie Vondráčkové (44) jsme museli využít ke prvnímu společnému rozhovoru. Pár se nejdřív trochu zdráhal, že chtějí mluvit jen o pracovní poloze jejich vztahu, ale stejně to nevydrželi.

Zpěvačka nám mimo jiné svěřila, že do poroty soutěže Czech and Slovak PhotoGirl nedorazila kvůli tomu, že by na Petra v obležení krásných děvčat žárlila. "On pořád moderuje nějaké Miss, to bych musela být všude," smála se. Zajímalo ji prý spíš, jak současné mladé dívky, které bojují o korunku královny krásy, vypadají.

Petr v našem rozhovoru zase vysvětloval, proč pronesl na jevišti poněkud nevhodnou poznámku o tom, že má rád rychlé předehry, což někdo v publiku dobře ví. Lucka ji naštěstí neslyšela anebo slyšet nechtěla. "Mám selektivní vnímání," mávla rukou.

Povídali jsme si o jejich společném vkusu, který jim leckdo vyčítá. "Píší nám, že jsme trhani a měli bychom si přestat hrát na teenagery," prozradil Petr. Lucku to ale k velkým nákupům oděvů bez děr, na akci měli oba roztrhané džíny, nepřesvědčí.

To všechno a ještě mnohem více, včetně řeči jejich těl, můžete vidět a slyšet v našem videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám