Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na karamboly měla Heidi Janků (61) v posledních měsících smůlu. V červenci během vystoupení spadla z pódia a poranila si nohu, v zimě zase uklouzla na ledě a způsobila si dvojitou zlomeninu ruky. Přestože už je to několik měsíců, ruku stále nemá v takovém stavu jako před nešťastným pádem.

„Ruka je pořád v trochu jiném tvaru, než by měla být. Asi už to nebude úplně stoprocentní. Já jsem se pak dozvěděla, že ta fraktura byla dvojitá, a ještě jsem měla vyhozenou ruku z kloubu a natahovali mi ji. Takže to zranění na to, jak vzniklo, bylo docela závažné. Ale udržím Edu, udržím všecko,“ svěřila se Super.cz s úsměvem Heidi, která zvládla dokončit i rekonstrukci svého domu.

„Já jsem rehabilitovala, když jsem rekonstruovala, protože jsem rozbíjela kachličky a dlaždice,“ dodala se smíchem zpěvačka, kterou jsme potkali na Psím dni na Praze 13, kam vyrazila se svým pejskem Edou. Odpoledne si naprosto užila, a jak přiznala, léto měla ve znamení práce.

S kapelou po měsících volna mohla zase vystupovat a na koncerty jezdila takřka denně. „Srpen a září, to bylo nádherné, já zpívám skoro denně. Hráli jsme s kapelou a plánujeme obnovit repertoár a udělat si koncertní set a budeme přidělávat písničky,“ svěřila se zpěvačka s tím, že nejoblíbenějším hitem, který fanoušci vyžadují, je stále píseň Když se načančám.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám